Artık Herkes Otomatik Fotoselli Kapı Kullanıyor!

Artık Herkes Otomatik Fotoselli Kapı Kullanıyor!

Marketlerden havaalanlarına, işyerlerinden sağlık kuruluşlarına kadar artık tüm yapılarda özel kapı sistemleri kullanılıyor. Opsiyonel özellikleri ile dikkat çeken ve son derece avantajlı bir seçenek olan otomatik fotoselli kapı ise en çok tercih edilen kapı çeşitleri arasında yer alıyor. Bu kapı modellerinin en önemli özelliği ise hava yalıtımını muazzam bir şekilde sağlıyor olmasıdır.

Otomatik Fotoselli Kapıların Özellikleri

Bu yönüyle iklimlendirme giderlerinin ciddi seviyede azalmasını sağlayabiliyor. Temperli ya da lamine temperli gibi onlarca farklı seçenek sunabilen otomatik fotoselli kapı çeşitleri aynı zamanda tek yöne açılma ve çift yöne açılma gibi ihtiyaca yönelik alt modellere de sahip. Hareketlenme ve frenleme mesafeleri bakımından da beklentileri karşılayan bir modele yönelebilirsiniz.

Bu tasarımlar özel fırça ve conta yapısına sahip olacak şekilde dizayn ediliyor. Zira hava yalıtımında bu denli başarılı olmasında, bu özel sistemlerin payı bir hayli büyük. Tüm teknik özellikleriyle yüz güldüren bu kapı modelleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve aynı zamanda modelleri incelemek isterseniz “http://www.stillokapi.com adresine tıklayabilirsiniz.