Altus Tamir ve Bakım Hizmetleri

Dünyanın önde gelen elektronik markalarından Altus, montaj teknolojisi, sanayi ekipmanı, çevresel ekipman, yedek parça ve sarf malzemeleri üretir. Bununla birlikte, şirket için en büyük öneme sahip olan pazar, mükemmel satış sonrası Altus servis hizmetleridir. Geniş ve büyüyen Altus beyaz eşya, klima ve kombi teknik servis destek ekibi, nerede olurlarsa olsun, tüm müşterilerine aynı yüksek kalitede servis desteği sağlayabiliyor.

İstanbul Altus Teknik Servis Noktaları

Altus beyaz eşya, klima ve kombi teknik servisi için İstanbul’da Adalar’dan Bağcılar’a, Üsküdar’dan Kartal’a, Esenyurt’tan Ümraniye’ye kadar her ilçe için Altus servis birimleri mevcut. Ayrıca İzmit, Ankara ve Bursa için de yaygın Altus servis hizmetleri uzanıyor. Tüm Altus servis noktalarında ise aynı kalite standartları uygulanıyor.

Arızalanan veya bakım yapılması gereken çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, kombi, klima gibi herhangi bir Altus cihaz için https://444servis.com.tr/altus.html linkinden ulaşabileceğiniz servis noktalarından yararlanabilirsiniz. Online servis talep formu nu doldurarak veya kesintisiz çağrı merkezi hizmet numaralarını arayarak çok kısa sürede iletişim kurabilirsiniz. Minimum sürede adresinize ulaşacak olan teknik servis ekibi izlemlerinin ardından problemi giderecek en ideal müdahalelerde bulunacaktır.