İş Makineleri için Patinaj Zinciri Özellikleri Nelerdir?

Lastik koruma zincirleri, lastik patlaması riskini keskin kayalardan, sıcaktan, hurda metalden veya diğer tehlikelerden sakınmak için kullanılır. Bunlara ilave olarak patinaj zinciri ise karlı ve buzlu zeminde aracın tüm güvenliğini sağlamaktan sorumludur. Ağır ekipman lastik patinaj zinciri, aracın lastiğini korurken makinenin bazalt, kayrak, kireçtaşı, alçı taşı veya çamur gibi çeşitli malzemeler arasında hareket etmesini sağlar.

Lastik koruma zincirleri, taşıt lastiğinin çevresine uyan bir ağ oluşturan çoklu halkalar veya metal bağlantılardan oluşur. Bu tip lastik zincirleri sıklıkla buzda ve karda araç çekişini sağlamak için idealdir. Bir patinaj zinciri, ekstra çekiş sağlamak için genellikle normal bir kamyon lastiği zincirinden daha ağırdır. Patinaj zinciri çeşitleri, kullanılan halka veya bağlantının tipine, boyutlarına, ağ açıklık alanına, ağın sığacağı lastik boyutuna ve zincirlerin yüklü olduğu iş makinesi motor gücüne göre değişir.

En İyi Lastik Zincirleri Laszirh.com’da!

İş makineleri lastik zinciri bağlantı ve halka kombinasyonları; pürüzsüz dövme bağlantılar, yivli dövme bağlantılar, elmas tarzı dövme bağlantılar gibi birçok konfigürasyona ayrılır. Daha detaylı bilgi için http://www.laszirh.com/tr/products/is-makinasi-traktor/79 linkine tıklayabilirsiniz. Türkiye’nin ve dünyanın lider lastik zincirleri üreticisinde, aracınıza en uygun ve en kaliteli zincir modellerini bulacağınızdan emin olabilirsiniz.