Kars Seyahatinde Araç Kiralamak

Kars Seyahatinde Araç Kiralamak

Araç kiralama, çantasız özgürce dolaşmak gibidir; size kolaylık, seçim ve değer sunar. İster Kars’ta kısa süreli bir işiniz olsun veya ailenizle daha uzun süreli keşifler planlayın Kars rent a car ile seçim sizindir. Dilediğiniz otomobili kiralayabilir, farklı bir araç sürme keyfini de yaşayabilirsiniz.

Kars Rent A Car Şartları ve Araç Kiralama Fiyatları

Kars’ta bir araç kiralamak istediğinizde dilediğiniz aracı seçebilirsiniz. Binek araçlarda 21 yaşından büyük ve en az 1 yıllık ehliyete sahip olmanız yeterlidir. D-E-F-FS grubu araçlarda ek olarak 5 yıllık ehliyet sahibi olma şartı aranır. En az bir günlük kiralama ücreti alınır. Kars rent a car koşulları herhangi bir rent a car hizmetinden farklı olmamakla birlikte bazı avantajlara bile sahiptir, araç kiralama fiyatları büyük bir şehirdekinden nispeten daha uygundur.

alemdaroglurentacar.com.tr web sayfasını ziyaret ederek araç kiralama hizmetleri ile ilgili daha detaylı bilgi akabilirsiniz. Eğer Kars’a yolunuz düşecekse başvuracağınız ilk adres olarak önerilir. İster şoförlü kiralayın ister kendiniz kullanın konfor içerisinde bir ulaşım hizmeti alacağınızdan emin olabilirsiniz.