2018 Yılı Makyaj Modası

2018 Yılı Makyaj Modası

Geride bıraktığımız 2017 yılında mat renklerin yanı sıra ışıltılı göz makyaj uygulamaları ilk makyaj modası akımlar arasında yer almıştı. Birçok kişide gördüğümüz ışıltılı göz makyajları ay da mat renkli rujlar ile tamamlanan makyajların yanı sıra dudaklarda ayrıca natürellikte söz konusu idi. Özellikle günlük yaşamda dudaklara sadece parlatıcı uygulamak ya da ten rengi ruj kullanmayı tercih eden birçok kişi yer aldı. 2018 yılına girdiğimiz şu dönemde ise ilk karşımıza çıkan makyaj trendi kalp şeklinde yapılan allıklar oldu.

Kalp Allık

2018 yılında makyaj modasında trend olarak sayılabilecek olan kalp allık uygulaması şimdiden birçok kişinin kullanım markajına girdi.

Kalp allık uygulamasında yanağın tamamında hafif silik bir seçime yer vermenin yanı sıra bazı kişiler küçük kalp notalarına yer açıyor.

Kalp allık uygulaması beğenilen bir makyaj uygulaması olup bunu farklı makyaj seçimi tercih eden kişiler ise dağınık bir şekilde kullanmaktadır. Yanak ve burun üstü alanında serpintili küçük kalplere yer açarak çil benzeri görüntü yaratanlar da yer alıyor.