YouTube Yeni Müzik Akışı Hizmetini Başlattı

YouTube Müzik, doğrudan Spotify ve Apple Müzik türlerine karşı rekabete çıkan yeni bir müzik akışı hizmetidir. Zaten müzik için YouTube kullanan çok sayıda insanla, video paylaşım platformu artık en çok tercih edilen olmaya çalışıyor. Ayrıca mevcut bir YouTube Müzik uygulaması var, ancak şu anda abonelik planının gelmesiyle geliştiriliyor.

YouTube Müzik Aboneliği

YouTube ve Google’dan gelen müzik uygulama ve satın alma teklifleri, uzun bir süre için ayrıldı ve kafa karıştırıcı oldu. 2015’te kapatılmadan önce, yeni YouTube Müzik’le aynı seçeneklerin sunulduğu kısa ömürlü YouTube Müzik Anahtarı’nı hatırlayabilirsiniz.

Güncellenmiş YouTube müzik servisi, kişiselleştirilmiş oynatma listeleri, geliştirilmiş öneriler, mobil ve masaüstü için yenilenen uygulamaları içeriyor. Yeni YouTube Müzik uygulamasının gelişiyle arama seçenekleri de yükseltiliyor. Kullanıcılar sözlerini dinlemek isteyebilecekler, hatta istedikleri şarkıları dinlemek için şarkıların belirsiz söz açıklamalarını yazabilecekler.

Her zamanki YouTube reklamları dâhil olmak üzere herkese ücretsiz olarak sunulan YouTube Müzik aylık ücretli bir abonelik ile reklamları kaldırır, arka plan dinleme (diğer uygulamalar kullanılırken müzik yürütme) ve çevrimdışı indirmeler gibi bazı ekstra özelliklerin kilidini açar. Şimdi müzik için oluşturulmuş yeni bir uygulamayı keşfedebilirsiniz.