Bursluluk Sınavları ile Şimdi En İyi Kolejlere Kayıt Fırsatı

Bursluluk Sınavları ile Şimdi En İyi Kolejlere Kayıt Fırsatı

 

Özel okul kapsamlarının her yıl biraz daha genişlemesi, öğrenciler ve veliler için cazip avantajları da beraberinde getiriyor. Neredeyse gelenekselleşen özel okul bursluluk sınavları ile Sarıyer kolej, İstanbul özel okul gibi seçenekler bir fırsata dönüşebiliyor. Başarılı öğrencileri çatısı altında toplamak isteyen birçok kolej ve özel okul genellikle Ocak ayından itibaren bursluluk sınavları düzenliyor ve bu sınavlarda öğrencinin başarı performansına göre % 100 burslu okumak mümkün hale geliyor.

Evyap Okulları Bursluluk Sınavları

İstanbul Sarıyer kolej denildiğinde ilk akla gelen özel okul olan Mürüvvet Evyap Okulları bursluluk sınavları ile bu yılda başarı grafiğini yükseltecek öğrencilerini arıyor. İstanbul geneli için 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. sınıflarda okuyan öğrencilere16 Şubat Cumartesi günü bursluluk sınavı düzenliyor. Matematik, Türkçe, Fen, Sosyal ve İngilizce derslerini kapsayan okula kabul ve bursluluk sınavı sonucunda 150 başarılı öğrenci aldığı puan karşılığında hak ettiği bursu kazanabilecek.

Özel Mürüvvet Evyap Okulları www.evyapokullari.k12.tr resmi internet adresinden 14 Şubat 2019 Perşembe günü 18.00′ e kadar bursluluk sınavı başvurusu yapabilirsiniz. Evyap Okulları hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini inceleyebilir ve ilk fırsatta İstanbul Sarıyer lokasyonundaki harikulade okul binasını ziyaret edebilirsiniz.