Fıstık Ezmesi Gerçekten Kilo Aldırır mı?

Fıstık ezmesi, hem yetişkinler hem de çocuklar arasında en sevilen lezzetlerdendir. Lezzetli olmasına rağmen, pek çok insan, fıstık ezmesi yemek söz konusu olduğunda kilo alma endişesi nedeni ile çekimserdir. Elbette yerfıstığı kalori, doymuş yağ ve sodyum bakımından yüksektir; nasıl kullanıldığına bağlı olarak kilo vermeye veya kilo almaya yardımcı olabilir.

Tuhaf görünmesine rağmen, düzenli fıstık ezmesi tüketimi, daha az kilo alma riskiyle ilişkilidir. Yer fıstığındaki lif, yağ ve protein kombinasyonu, onları yüksek toklukta bir besin haline getirir. Böylece, sizi daha uzun süre tok tutabilir ve böylece iştahınızı azaltabilirler. Fıstık, aynı zamanda iyi enerji kaynağıdır ve metabolizma hızını arttırmada yardımcı olur. Bütün bu özellikler kilo kaybına katkıda bulunur.

Doğal ve Katkısız Fıstık Ezmesi Tüketin!

Diyabet, Alzheimer, depresyon, kalp ve damar hastalıkları üzerine birçok sağlık faydaları olan yerfıstığı, doğal olarak, niasin, folik asit, pantotenik asit, tiamin, riboflavin, B6 ve E vitaminleri içerir, ayrıca magnezyum, fosfor, potasyum, çinko, demir, bakır, manganez ve selenyum gibi mineraller bakımından zengindir. Doğal ve katkısız yerfıstığı ezmesi tüketerek bu faydaları edinmek istiyorsanız, harikulade lezzetler dünyası fitdunya.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.