Altın İğne Tedavisi

Cilt bakımında teknolojinin gelişimi ile beraber birçok yeniliğe imza atıldı. Bu yenilikler arasında yer alan altın iğne tedavisi ise cildin sıkılaşması ve gençleşmesi işlemini ameliyatsız olarak gerçekleşmektedir. Scarlet S tedavisi olarak bilinmek ile beraber altın iğne tedavisi şeklinde sık bir kullanıma sahip olan uygulamada küçük altın uçlu iğnelerin kullanıldığı bir başlık ile işlem yapılıyor. İşlem sonrasında çok hafif bir pembelik oluşmakta olup kısa sürede bu pembelikte sona erer.  Dermatoloji Uzmanı olan Fulya Tezel cilt gençleştirme ve sıkılaştırma tedavisini size kaliteli hizmet garantisi ile sunuyor.

Fulya Tezel İletişim

Altın iğne tedavisi olarak bilinen ve cilt yenilemeye destek olan uygulamayı gerçekleştiren Dermatoloji Uzmanı Fulya Tezel akne tedavisinden dövme sildirme seçimine kadar birçok farklı cilt tedavi ve bakım uygulamasına yer açıyor.

Uzman desteği ile cildinize yenilik ve sıkılığı oluşturmak istiyorsanız Fulya Tezel ile iletişime geçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Altın iğne ve daha birçok cilt bakım uygulaması işlemi hakkında bilgi almak için hemen https://drfulyatezel.com/tedaviler/altin-igne-scarlet-s/ adresini ziyaret edebilirsiniz.