Amana Servis Ağını Büyütüyor!

Amerikan ev aletleri markası Amana şu anda global bir şirket olan Whirpool Corporation’a ait. Buzdolabı ve soğutucu üretimi ile başladığı ticari hayatına çeşitli cihazları dâhil eden Amana servis ağını şimdi daha da büyütüyor. Fırın, bulaşık makinesi, çamaşır yıkama makinesi ve kurutucular dâhil olmak üzere ısıtma ve soğutma cihazlarını da ürün gamına ekleyen Amana teknik servis birimlerinin etkinliklerini artırmaya özen gösteriyor.

Türkiye Amana Servis Noktaları

Bazı tüketiciler Amana beyaz eşya markasını duymamış olabilirler, ancak 90 yıllık markanın tüm dünyada önemli bir tüketici kitlesi mevcut. Prestijini artıran ve daha da güçlenen marka beyaz eşya ürünleri ile Türkiye’de de beğeniliyor. Amana servis noktalarının genişletilmesi ile olası arızaların en kısa sürede giderilmesini amaçlayan markanın ürünlerini güvenle satın alabilirsiniz, çünkü artık Amana teknik servis bulmak çok kolay.

https://444servis.com.tr/amana linkine tıklayarak size en yakın Amana servis iletişim numaralarını bulabilirsiniz. İyi olan şu ki 7/24 teknik servis çağırmanız mümkün ve herhangi bir arıza meydana geldiğinde cihazlarınızın garanti kapsamında 1 yıl ücretsiz tamirini ve bakımını yapıyorlar.