Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat

Taşınmanın en kolay yollarından biri, profesyonel bir firma ile anlaşılmasıdır. Mobilyalar başta olmak üzere tüm ev eşyalarının zarar görmemesi, kirlenmemesi ve taşınmanın hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için hangi firma ile anlaştığınız büyük önem taşıyor. İşte bu noktada evden eve nakliyat firması seçimi yaparken nelerin dikkate alınması gerektiğine değinmek gerekir.

Evden Eve Nakliyat Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Günümüzde hemen her kentte çok sayıda evden eve nakliyat firması mevcut. Ancak tamamının “evden eve nakliyat” hizmeti vermediği de bilinir. Taşımacılık firmasının bu hizmeti sunuyor olup olmadığını mutlaka sorgulayın. Çünkü bu hizmet, eşyaların firma tarafından toplanması, yeni mekana taşınması ve yeni mekanda eşyaların yerleştirilmesi çalışmalarını kapsıyor olmalıdır.

Firmanın deneyimi de son derece önemli. Tecrübesiz firmalar çok daha rekabetçi fiyatlar sunabiliyor. Ancak tercihinizi deneyimli bir firmadan yana kullanmanız her daim daha güvenli bir taşımacılık çalışması yapılmasını sağlayabilir.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer husus, görevli sayısı. Taşınacak olan eşyanın az ya da fazla olmasına bağlı olarak yeterli personel görevlendiren bir firma ile anlaşmaya özen gösterin. Sadece 2 personel ile tüm eşyaların hızlı bir şekilde toplanması, taşınması ve yerleştirilmesi pek mümkün olmayabiliyor. Daha fazla sayıda personel olması gerekir.

Firma ile taşınma öncesinde tüm detayları görüşmeniz lazım. Örneğin mobilyaların demonte hale getirilerek taşınması ve yeni mekanda yeniden monte edilmesi, firmalar için ekstra bir ücret talebi anlamına gelebiliyor. Ödeyeceğiniz ücretin neleri kapsadığını ve neleri kapsamadığını mutlaka net olarak belirleyin.

Sözleşme son derece önemli olan bir diğer detay. Firma ile taşınacak eşyaların listesinin de yer aldığı bir sözleşme yapmalısınız. Bu sayede ileride yaşanabilecek anlaşmazlıklar ya da tatsız olayları önlemiş olursunuz.