Marka Tescili Nedir?

Marka Tescili Nedir?

İşletmelerin ürettikleri mal ve hizmetin satılmasında markalaşma desteği alması ve tanıtımını yapması son derece önem taşımaktadır. Markalaşma işlemlerinde öncelikle ticari bir hedef belirlenerek bu hedefe ulaşılması için gerekli olan çalışmalar yapılmaktadır. Marka danışmanlığı hizmetinden de yararlanılarak markalaşma sürecinin daha etkili ve hızlı olması sağlanabilmektedir. Markalaşma sürecinde atılacak olan ilk adın ise marka tescili olarak yer almaktadır.

Marka tescil işlemi aslında satışa sunulacak olan ürün, hizmet ve benzerinin diğer ürün ve hizmetlerden ayrılmasına destek sunan seçimdir. Marka tescili süreleri 10 yıl olarak belirlenmekte olup ek hizmet bedellerin de ödenmesi ile tamamlanır. Marka işaretlerinin yasal olarak korunması anlamını taşıyan tescil Türk Patent Enstitüsü’ ne yapılacak olan başvuru ile gerçekleştirilir. Bu başvuru da gerekli belgelerin tamamlanarak işlemlerin bu şekilde yapılması gerekmektedir. Marka tescili için danışmanlık hizmetinin alınması ise son derece önemlidir.

Marka Tescili için Danışmanlık Hizmeti Almanın Önemi

Marka tescili işlemlerinden yararlanarak markanızın yasal olarak korunmasını da sağlayabilirsiniz. Marka tescilinin gerçekleştirilmesinde başvuru için ihtiyaç duyulan belgelerin hazırlanmasında başvuru sürecinin tamamlanmasına kadar her detay için danışmanlık hizmetinden yararlanmanız tavsiye edilmektedir. Marka danışmanlığı hizmetleri ile ilgili detayları inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz hizmet ve hizmetlerden faydalanmak için https://www.prestijmarka.com/ adresini ziyaret ederek başvurunuzu da yapabilirsiniz. Marka tescili ve markalaşma süreçlerinde Prestij Marka profesyonel hizmeti size ulaştırıyor.