Sunucu Kiralama mı, Sunucu Satın Almak mı Avantajlı?

Sunucu Kiralama mı, Sunucu Satın Almak mı Avantajlı?

 

Bilgisayarlar, tabletler, sunucular ve telekomünikasyon gibi bilişim teknolojilerini kiralama, özgürce performansı artırmanıza ve en son teknolojiyi elde etmenize olanak sağlar. Bir sunucu satın almak, sunucu kiralama ve yönetilen bir sunucuyu kiralamak, küçük işletmeler için üç somut seçenek sunar. Ayrıntıların başka birinin kontrolünde olmasını tercih ederseniz, yönetilen bir sunucu seçin. Tam kontrol istiyorsanız, kiralayın veya satın alınan bir sunucudan birini seçin.

Kiralık Sunucu Avantajları

Sunucu satın almanın bazı avantajları olabilir: Kontrolü elinizde tuttuğunuz için, bir aracının yapmasını beklemeden ayarları kendiniz özelleştirebilir ve uygulamaları yükleyebilirsiniz. Kurum içi sunucu, yeni ve yardımcı programlar geliştirmek için ideal olabilir. Ancak, verileri ve sunucu güvenliğini üçüncü bir tarafa devretme fikrini beğenmezseniz, sunucu kiralama modeli tam size göredir. Sunucu kiraladığınız zaman yüksek satın alma maliyeti yerine, tutarlı ve yönetilebilir aylık ödemeler yaparak sunucu ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Yeni veya büyük bir kuruluş olsanız da satın almak yerine sunucu kiralama hizmetleri ile değerli işletme sermayenizi koruyabilir ve yüksek değerli bir ürünü satın almanın getirdiği risklerin bir kısmını tamamen azaltabilirsiniz. Güvenilir bir hizmet sağlayıcı ve düşük maliyetli sunucu kiralama için netmitron.com adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.