Yağmurlu Gün Kombinasyonu

Yağmurlu Gün Kombinasyonu

2018 – 2019 sonbahar kış kombinasyonları arasında yer alan moda renkleri ve moda giyim parçaları ile mükemmel bir kombin yaratmak için aslında en uygun seçimleri yapmanız gerekir. Özellikle yağmurlu gün sayısının artması ile beraber yağmurlu gün kombinleri de gittikçe daha da değerli hale geldi.

Kombinler İçin Seçilecek Parçalar

Yağmurlu gün kombiansyonu için en önemli olan seçim şemsiyedir. Birden çok satın alacağınız şemsiyeler kombininizin tamamlanması için önemli bir etken olacak olan aksesuarlardır. Aynı zaman kombininiz içinde olumlu etkinin yakalanmasını sağlar.

Kaban seçimlerinde sezonun modasına uygun olan tercihlere yönelebilirsiniz. Palto ya da montların şapkalar ile desteklendiği kombinlerde bu sezon tercih edilebilecek olan kombin modelleri arasında yer alıyor.

Genel olarak yağmurlu olan gün içinde nasıl bir havaya sahip olmak istediğiniz de önem taşıyor. Bu anlamda feminen ya da maskülen stiller gibi farklı uçlardan hangisine göre ya da farklı olan bir stil ile de hazırlanmak istemeniz de kombin seçiminiz için önemli bir detaydır.