Lahana Çorbası Diyeti ile 7 Günde 10 Kilo Zayıflayın!

Lahana Çorbası Diyeti ile 7 Günde 10 Kilo Zayıflayın!

Lahana Çorbası Diyeti ile 7 Günde 10 Kilo Zayıflayın!

Lahana çorbası diyeti, kısa vadeli kilo vermeye yarayan bir diyet planıdır. Diyetin en iyi tarafı, aktif, enerjik kalmanıza yardımcı olması ve bu diyetin cep dostu olmasıdır. Harika değil mi? Sadece lahana çorbasında 7 gün yaşamak çok lezzetsiz gibi gelebilir, ancak, yalnız lahana çorbası yemek zorunda değilsiniz. Metabolizma etkinliğinizi ve damak tadınızı canlı tutmak için meyveler, sebzeler ve proteinler ile bezeyebilirsiniz.

Lahana Çorbası Diyeti Nasıl Yapılır? 

Lahana çorbası diyeti, kalori alımını kısıtlar ve vücudunuzun yağını enerji kaynağı olarak kullanmaya zorlar. Düşük sodyum, düşük kaloriler, yüksek lif ve ılımlı bir uzun vadeli yemek planı izlerseniz daha hızlı şekil almanızı sağlar. Öğle ve akşam yemeklerinde bir kâse lahana çorbası içilmelidir. Diğer gıdaları dengeli bir şekilde tüketebilirsiniz, fakat toplamda 800 kaloriyi geçmemesine dikkat etmelisiniz.

Diyet yüksek lifli ve düşük kalorili (100 gr çorba için 20 kalori) olduğu için lahana çorbası sıklıkla obez hastalara reçete edilir. Her gün tavsiye edilen diyet karşılığının % 53’ünden fazlasını sağlar. Bu nedenle lahana çorbası diyeti birçok kişinin kilo vermesine başarılı bir şekilde yardımcı olur.